NailsbyKrossdal

Natur­negle

Lakering & manicure

Manicure og lakering af negle i Måløv, Ballerup, Storkøbenhavn

Lakering

Hej, jeg er Emilie Krossdal, og hos NailsbyKrossdal hylder jeg skønheden i naturlige negle med en smule ekstra charme gennem lakering. Naturlige negle uden produkt på, er som et blankt lærred, der venter på at blive forvandlet til kunst, og lakering er den perfekte måde at tilføje elegance og personlighed.

Manicure

Manicure fokuserer på pleje og forbedring af neglene og hænderne. Få smukke negle og velplejede hænder med en manicure behandling hos mig, NailsbyKrossdal. Jeg ser frem til at høre, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig.

Skånsom formning og klip

Jeg har en skånsom tilgang til negleklipning og formning her hos NailsbyKrossdal. Min målrettede pleje sikrer, at dine naturnegle bevares i deres naturlige skønhed og komfort, samtidig med at vi opnår den ønskede form.

Produkter

Når det kommer til at pleje og forbedre naturnegle, er det vigtigt at vælge de rigtige produkter for at bevare sundhed og skønhed. Af anbefalede produkter, der kan bruges i forbindelse med neglepleje, er f.eks. neglebåndsolie, neglecreme og meget mere. Lad mig guide dig.

Skønhed er ikke kun det, du ser. Det er også det, du føler. Jeg skaber negle, der ikke bare ser godt ud, men også får dig til at føle dig smuk indefra og ud.
Billeder af mit arbejde
Kontakt NailsbyKrossdal
Kontakt mig endelig hvis du vil høre mere om manicure og lakering af negle i Måløv, Ballerup, Storkøbenhavn.